Logo CBR

Algemene Ledenvergadering

Geplaatst op woensdag 16 maart 2016 @ 21:54

Beste leden van Het Gilde,

Via deze weg wil het bestuur van Het Gilde jullie graag uitnodigen voor de algemene ledenvergadering.

De algemene ledenvergadering zal dit jaar in het teken staan van een toekomstbestendige CAO. Graag willen wij de vergadering gebruiken om met jullie van gedachten te wisselen omtrent de toekomst van onze CAO. Graag willen wij te weten komen wat jullie belangrijk vinden in een CAO en zullen wij toelichten welke onderwerpen ook in de toekomst te realiseren zullen zijn.

De algemene ledenvergadering zal gehouden worden: op dinsdag 5 april 2016, in het CBR-examencentrum Leusden, op de Fokkerstraat 21 te Leusden, onder voorzitterschap van Nynke Zandberg. De vergadering zal beginnen om 19:00 uur en zal uiterlijk om 21:30 uur worden afgesloten.

Wij hopen op jullie komst. Tot 5 april.’